HTML

NorbNor go Holland

Nóri és Norbi elindulnak a nagyvilágba és meghódítják Hollandiát...

Friss topikok

Címkék

Ez most komoly? Part 1. Nóri szemével

2012.01.28. 09:33 NorbNor

Aki ismer bennünket, annak azért, aki nem,annak pedig azért készül ez a blog. Reméljük sokaknak hiányozni fogunk... nekünk már most sokan hiányoznak, pedig el sem mentünk, de nem kérünk elnézést a caps lockért... reszkess HOLLANDIA, MERT MEGYÜNK:)

Mi egy kétfős diverse team vagyunk, régies szóhasználattal házaspár, akinek egyik tagja tavaly ledobta magáról multiláncát (gyk. megszűnt az állása) és a másik fő pedig magán hordozva továbbra is ugyanezt próbált boldogulni és közös erővel keresték a hogyan tovább előre kérdést.

Itthon egyre nehezebb lett-volt... és akkor jött egy lehetőség, egy decemberi állásinterjú Hollandiában, majd a remegés, hogy vajon az lenne a jó, ha összejönne vagy az, ha maradnánk. A válasz megjött januárban és döntöttünk is... nyertem és megyünk, remélem mindketten nyertünk:) 4év kintlét... már éltem korábban hosszabb ideig külföldön, így azt kell mondanom, hogy bár három a magyar igazság, de alapvetően utálom a közmondásokat, így remélem a blog sosem ér véget:) maximum átnevezzük 4 év múlva...

Ez a blog azért készül, hogy megosszuk veletek mi történik velünk és azért, hogy talán mankót nyújtson az utánunk jövőknek:)

Szurkoljatok

Nóri

2 komment

Címkék: kezdet hollandia

A bejegyzés trackback címe:

https://denhaag.blog.hu/api/trackback/id/tr323952337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiskii 2012.01.28. 13:05:15

Hajrá, legyetek sikeresek és boldogok!

Shooterbad 2012.01.29. 09:59:29

Sok szerencsét odakintre! Szerintem megfogtátok az isteni lámpát! sb.
süti beállítások módosítása