HTML

NorbNor go Holland

Nóri és Norbi elindulnak a nagyvilágba és meghódítják Hollandiát...

Friss topikok

Címkék

kis esti mese

2012.05.16. 21:19 NorbNor

Hahó Mindenki

szolgálati közlemény: ne felejtsetek el adózni és ne felejtsétek el adótok egy százalékát odaadni valakinek:)

megvolt az első látogatónk:) remekül sikerült. Szétsétáltuk és bringáztuk az agyunkat és jókat dumáltunk.. azt hiszem, aki erre jár, azt sikerül beoltani a holland/Hága szeretettel... hozott Norbinak sólet konzervet:) ami extra plus EV volt.

írta Norbi a PS3at, nos megérkezett, és vízhólyag nőtt mindkét hüvelykujjamra:) kipróbáltam egy csomó karaktert a mortal kombatban( tudni kell, hogy először játszom konzolos cuccal:)) és noob lett a kedvenc karakterem, mert neki egy csomó jó kombot ki tudok hozni kevés mozdulattal és rommá verem Norbit a le+fel kombóval:) Noob azért is jó karakter, mert Warcraftban már hozzám nőtt, mert az elején nem értettem, hogy amikor 2 vs 2ben miért írogatja nekem ezt a párom:)))) Noob(wikis definíció:)): A noob (újonc, zöldfülű, lámer) egy kifejezés mely a newbie-ból ered, magyarul olyan emberekre vonatkozik akiknek egy adott témakörről fogalmuk sincs, és könnyedén legyőzhetjük őket egy adott kategóriában.

Egyébként nem innen jön a név, hanem a Mortal Kombat egyik programozója Ed Boon nevének megfordításából.

Norbi Kratost csípi( ez egy új karakter a God of Warból), de ő tök bonyolult. Próbáltam a lánykaraktereket is de nem jöttek, be, de rájöttem, hogy a pasik miért bírják ezeket a játékokat.. a rajzoscsajokon nincs sok ruci:)))

és itt átkötnék egy laza mozdulattal egy olyan topikra, amit már régen meg akartam írni.. a holland nők:) Napok óta figyelem a magyar médiát(nem, nem médiákat, mert olyan nincs:)) és két definiáltan szembenálló mozgalom van, az egyik a hajrá plus size modellek( Puzsér videóblogja, Index, TV), a másik vonal a le a plus size modellek-kel(index)...

na most aki ismer, az tudja, hogy én a plus size vonalat képviselem, (részben betegségből(70%), részben lustaságból kifolyólag, amit Pepe próbál meg folyamatosan ellensúlyozni azzal, hogy nem hagy nem mozogni:)), de nem tudok amellett elmenni, hogy aki a plus size modellek vs csontik vonalán a plus size modellek mellé áll az az elhízást támogatja

mert igenis van egészséges nőkép, aki nem 0-ás, mint a 43 kgos 189 cmes model, de nem is plus size...

és itt lépek vissza a holland dologhoz...

mindig azt mondjuk és azt hallom, hogy húúúú, a magyar lányok a legszebbek.. hát amióta itt vagyok még nőként sem tudok elmenni amellett, hogy mennyire szépek a holland lányok. Ha valaki szereti az északi vonalat, akkor srácok ez a kánaán:)

mindnek gyönyörű, hosszú haja van, szabályos vonásai és iszonyat sportosak... (ld alább, mert kb ez a sztenderd az utcán is:-))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

komolyan mondom, ha túlsúlyos hollandot látsz az utcán, az közel-keleti vagy kelet európai:)) eddig azt hittem a francia nők a legcsinosabbak alkatra és tényleg nagyon filigránok, de ez a fajta énkép és önkép ami ezeknek a lányoknak/ nőknek van az félelmetes.

Nem járnak szürkében és feketében, hanem színesek a ruháik és dinamikusak a mozdulataik.. komolyan mondom nőként is jó rájuk nézni, mert energiát sugároznak.

Lehet azzal jönni, hogy a magyar nő azért nem teszi ezt, mert mennyi gondja van, de itt minden 2. nőnek legalább 2-3 gyereke ÉS karrierje van szerintem 28 naponta ugyanazzal a gonddal küzd... könnyű azt mondani, hogy bezzeg nekünk milyen mindennapos gondjaink vannak otthon, de a mi "közegünkben" Magyarországon sem láttam ugyanezt az energiát(ill nagyon kevés embertől).. remélem hosszabb távon sikerül ebből valamit átmentenem( kisebb fenék tuti lenne:)) valahogy úgy tűnik, hogy tényleg csak rajtunk múlik:)

Néhány óra múlva befutnak a lányok.. anyu és Norbianyu... remélem jól sikerül ez a néhány nap, megyünk Rotterdamba és Amszterdamba és ide-oda... az én anyukám a kisnyugdíjasok mindennapjait éli, szóval neki ez nagykaland lesz, anyósom, bár sokat utazik, de egyedül repcsivel még soha.... szóval a két öreglány megpróbál eljutni ide, szurkolok nekik... bár vicces volt anyunak elmagyarázni, hogyha elkeveredtek, akkor vagy hívjon fel és adja oda a telefont egy embernek vagy mondja, hogy BEGIDZS:) meg, hogy plíz só mí:)))

Szóval majd jelentkezünk képekkel, (addig legyen egy kis ízelítő Delftből:)) és egy tuti sztorival fókákról, amelyek nem is léteznek:))

Puszpá:

Nóri

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://denhaag.blog.hu/api/trackback/id/tr964521021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása