HTML

NorbNor go Holland

Nóri és Norbi elindulnak a nagyvilágba és meghódítják Hollandiát...

Friss topikok

Címkék

Haza és haladás, avagy menjünk már haza és haladjunk, de ezerrel

2012.04.14. 18:32 NorbNor

esti csapongás Nóri módra...

amióta kiköltöztünk roppant sokszor foglalkoztat a hazaszeretet, haza, otthon fogalmak mibenléte, hiszen vallom, hogy a költözéssel otthont váltottunk, hazát nem.

De vajon szerethetjük-e majd hosszútávon Hollandiát a második hazánkként, ha az efogad és ugyanolyan gyermekeként kezel majd, mint az itt született embert. Van-e jogom magyarként (haza)szeretettel gondolni erre az országra vagy nincs? Vajon ha ezt az országot szeretem, akkor majd Magyarországot nem szerethetem? Olyan ez mint a szerelem? Egy életre szóló házasság és szigorúan monogám párkapcsolat vagy? De akkor mondjuk a mostanában sokat citált Bem apó miért jött el hozzánk és tiszteljük hazafiként vagy sok hírességünk miért nem tért haza ha tehette volna és mégis a hazaszeretetéről beszélünk:)

vagy miért elfogadható egy külföldi játékos honosítása és Nagy Laci miért mindenkinek szálka a szemében?

Na mindegy, ezt sem ma oldom meg, de gondoltam megírom:)

A héten Amszterdamban vagyok egy tréningen eredetileg úgy volt, hogy ott is alszom és Norbi is jön, de megbeszéltük, hogy hülység(szóval nem, nem az, de nincs akkora értéke, mint amennyi herce-hurcával jár. Így mindennap ingázok, ami kicsit megterhelő(jó-jó, nem sír a szám egy Kőbánya-Árpád híd metróvonalnyi és onnan 32es busszal mondjuk vissza az Éles sarokhoz távnyi időt kell leküzdenem).

Norbi közben ledealelt néhány állandó kecót megnézni holnapra, és a jövő hétre, szerintem mindkettőnknek megvan a titkos favoritja, de majd jól meglátjuk:)

elkezdtem megint futni, most még nem a gyorsaságra(lol, sosem arra mentem:)) hanem arra, hogy ne pusztuljak meg, 45 perc futás után,

futás közben mozizom, na ezt nem úgy kell érteni, hogy mozizom, hanem nézek ki bután a fejemből és próbálok asszociálni bizonyos dolgokra

pl:Jack russel terrier hoz ki vmi nagyobbacska zöldes dolgot a tengerből és fut a gazdihoz.. a következő pillanatban gazdit már látom is cameron diazzal:)

a világítótorony aljában magányos nő áll, márcsak egy német kémre vár, aki hajótörést szenved a 2. világháborúban

vagy pl. futok a kikötőben, csak futok, csak futok, egyszer csak elérek a végére a mólónak és visszafordulok és futok:)

Bár a héten megígértem magamnak és a hajcsárnak, hogy már rendszeres lesz a futás, de csakúgy, mint a múlt héten csak hétvégén megy majd, de ezután a tréning után jönnek a dolgos 7köznapok, szóval remélem minden úgy alakul, ahogy terveztem

Szépestét

Nóri

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://denhaag.blog.hu/api/trackback/id/tr484430412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása