HTML

NorbNor go Holland

Nóri és Norbi elindulnak a nagyvilágba és meghódítják Hollandiát...

Friss topikok

Címkék

Hágai gyorsjelentés

2012.03.29. 22:19 NorbNor

ahó,

így hazamenetel előtt még jelentkezem egy gyorsjelentéssel.

Hétvégén bementünk a városba és hatórán át sétáltunk, voltunk a Mauritshuisban, ahol mgnéztük a lányt gyöngyfülbevalóval:) hát nekem nem annyira jött be, mert mégiscsak csaj, meg kicsi is... de volt néhány nagyon szép kép...

a héten már nagyon sokat dolgoztam, mondjuk ma éppen itthon és nagyon klassz volt, mert kiszaladtunk bringával a kedvenc "rákos" helyünkre ebédelni:) csak nyuggerek voltak, fehérboroztak és ebédeltek jókedvűen(itt nincs zéró tolerancia)

két dolgot sajnálok nagyon, az egyik, hogy kimarad az ophutali( itt extrém módon azt is, hogy Kopiéknak is), a másik, hogy a vivicitta.. Pepétől ezt kaptam karácsonyra, de Hollandia mindent keresztülhúzott(amit persze meg ugye nagyon nem sajnálok, szóval elég ambivalens, nah:))

már elkezdtük írni, hogy mi az, amit akarunk hozni otthonról, ezen elég előkelő helyen szerepel a cigaretta és az erőspaprika:))

aztán majd ha jól visszajövünk belevágunk a lakáskeresésbe és a nyelvtanfolyamokba... nos mindkettőt nagyon várjuk, én picit személy szerint be is vagyok tojva, hogy mégis ha nem lesz időm tanulni, akkor ugye Norbi majd csesztet, meg, hogy találjuk meg a tuti kecót... eddig valahogy olyan sültgalambérzésem van... szurkolok, hogy mgmaradjon...

nah elgurulok aludni, mert reggel korán kell betekernem:)

puszpá

nóri

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://denhaag.blog.hu/api/trackback/id/tr974348984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása